Uslovi isporuke

Rok isporuke

Nakon potvrde, porudžbina ulazi u status obrade. Nakon obrade porudžbine, bićete obavešteni o statusu Vaše porudžbine putem email-a.
Period obrade porudžbine je najčešće 1 radni dan. Za sve porudžbine poslate vikendom, prodavac će Vas kontaktirati početkom naredne nedelje. 
Od tog trenutka rok isporuke je 1 radni dan.

Preuzimanje pošiljke

Mesto preuzimanja koju birate u korpi (neka od naših maloprodajnih objekata ili proizvodnja), biće krajnja destinacija na kojoj možete preuzeti vašu robu u periodu dogovorenim sa prodavcem. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, pozivom na broj 069/1503702 ili putem email-a info@milkomes.rs. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku. Ukoliko se roba ne preuzme u roku od 48 sati od dana dostavljanja robe na dogovorenu lokaciju, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog ne preuzimanja i dogovoriti se o ponovnom slanju.